3.03.2012

" Άλλος με το γιοτ μας "




Κορίτσια ! Φέτος είναι η χρονιά μας ! 'Ολοι οι δρόμοι της μόδας μας οδηγούν στη θάλασσα και στο ναυτικό λουκ. Μην σκεφτείτε πως κάτι τέτοιο παραπέμπει σε κάποιο ναυτάκι αλλά στο στυλ μιας γυναίκας πάνω σε κάποιο πανάκριβο γιοτ που διασχίζει τα καταγάλανα νερά των νησιών της Ελλαδίτσας μας και όχι μόνο! Το ναυτικό στυλ άλλωστε είναι φινετσάτο, κλασικό και πολύ κομψό. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη που λάνσαρε αυτού του είδους το στυλ δεν ήταν άλλη απo την Coco Chanel! Φορώντας το με τον σωστό τρόπο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη. Φυσικά, οι ρίγες του marine look δεν βοηθάνε αλλά κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα. Στις πασαρέλες οι ρίγες πάνω στα αδύνατα και ψηλά μοντέλα δείχνουν θεϊκές. Στην ελληνική όμως πραγματικότητα και στον μεσογειακό τύπο της Ελληνίδας, το ναυτικό λουκ μπορεί να σε καταστρέψει.

Η Μαρινιέρες συνδυάζονται με :

1) ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ


* Αν ο σωματότυπός σου σε ευνοεί, επένδυσε σ' ένα τοπ με ρίγες(μαρινιέρα) και σ'ένα κόκκινο παντελόνι σωλήνα( must have χρονιάς).
Σημαντικό ρόλο παίζει  και το παπούτσι. Για Casual look συνδύασε τις με μοκασίνι ή κάποια μπαλαρίνα.
*Για κομψό λουκ επένδυσε σ΄ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο μ' ένα μπλε σακάκι.
Blazer H&M
* Mε μπλε τζιν και από πάνω ένα σακάκι σε ταμπά χρώμα.


Λευκό παντελόνι με ρεβερ, 35,95 ZARA








 



















2) ΦΟΥΣΤΑ

*Τώρα που ο καιρός άλλαξε αλλά η ψύχρα ανένδοτη, εκεί να μας ταλαιπωρεί, βάλε στη συλλογή σου ένα πουλοβεράκι λεπτής πλέξης(trend της χρονιάς) με ρίγες. Συνδυάζεται άψογα με μια τζιν σκούρο μπλε φούστα ή λευκή(καλύτερα το καλοκαίρι). Φόρεσε ψηλά λουστρίνι peep-toe πέδιλο. Θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα!



Φούστα Diesel



Πλεκτή μαρινιέρα



























3) ΦΟΡΕΜΑ

* Προτίμησε φόρεμα το όποιο έχει χονδρές τιράντες και φόρεσε την μαρινιέρα από μέσα. Μια δερμάτινη ζώνη θα κοσμούσε απίστευτα το φόρεμα σου. 
* Αγόρασε φόρεμα με ρίγες κόκκινες η μπλε και χρησιμοποίησε για ζώνη ένα ναυτικό σχοινί. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες με φελλό ή εσπαντρίγιες μπορούν να δέσουν άψογα.
















ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!

Ριγέ τοπ και ριγέ παντελόνι!Θα δείχνετε 2 φορές πιο παχουλή! Το ένα απ τα δύο πρέπει να είναι μονόχρωμο!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ :

*Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν τα φουλάρια στα οποία κυριαρχούν τα χρώματα :κόκκινο , λευκό και μπλε ,και κοσμούνται συνήθως με άγκυρες και ναυτικούς κόμπους.
*Τα σκουλαρίκια σε σχήμα άγκυρας,είναι σούπερ. Αλλά και οι old time clasic πέρλες είναι εξίσου απίθανες!
* Προτιμήστε η τσάντα και το ρολόι σας να είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου ,του μπλε, του λευκού αλλά και του καφέ και ταμπα!
* Το ναυτικό σχοινί μπορεί να γίνει η τέλεια ζώνη για την μέση σου
Δερμάτινη τσάντα Birkin


Βραχιόλι






Kόκκινη δερμάτινη τσάντα με ασημένια τρουκς Dior























Ρολόι Calvin Klein




Σκουλαρίκια σε σχήμα άγκυρας
































Navy σκουλαρίκια Chanel

















**Αν υιοθετήσεις τώρα το ναυτικό στυλ θα χρειαστείς κάποια καπαρντίνα ή σακάκι. Προτίμησε μια καπαρντίνα στο μπεζ της άμμου ή ένα μπλε σακάκι.

Kαπαρντίνα Burberry





                                   



No comments:

Post a Comment